День захисника України

2019-10-15

/Files/images/2019r/IMG_5365.jpg

Народна мудрість стверджує, що земля може нагодувати людину своїм хлібом, напоїти водою зі своїх джерел, але захистити себе не може. Тому це святий обов’язок тих, хто живе, хто користується всіма її благами і дарами.

Це обов’язок, який виконують вірні сини України протягом усіх важких років становлення нашої держави – від козацтва й до сьогодення!

Саме тому напередодні 14 жовтня, Дня захисника України, в Шумській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 під гаслом «Відповідь нескореного народу» відбулися заходи приурочені цій даті. На єдиному уроці мужності «Збройні сили на захисті Батьківщини» вчителі нагадали учням етапи становлення української нації, імена героїв-захисників, історію свята Покрови, адже цей день став не просто державним святом, а направду всенародним святом, бо захисниками незалежності та суверенітету України в наш час є військові й добровольці, дорослі і діти – всі ті, хто в різний спосіб наближають перемогу над російськими загарбниками.

У рамках свята відбувся фестиваль творів образотворчого мистецтва, поезії, пісні «Свята Покрова» у якій взяли активну участь учні початкових,середніх класів та старшокласники.

Учні 7-9 класів стали учасниками святкової програми «Ми нащадки козацької слави», яку підготували Степанець Л.Г. та Монастирецька Б.І.

/Files/images/2019r/IMG_5350.jpg/Files/images/2019r/IMG_5368.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 153

Коментарi