Тиждень профорієнтації

2018-03-02

/Files/images/zustrch/proforntatsya/IMG_1288.JPG

Вибір професії, яка відповідає інтересам і нахилам особистості молодої людини - завдання складне. Воно не завжди під силу підлітку, тому треба постійно, цілеспрямовано допомагати формуванню інтересу й любові до певного виду професійної діяльності. Важливо, щоб учні добре орієнтувалися в світі професій, актуальних в місті, районі, регіоні. Для цього потрібне кваліфіковане інформування, поступове та цілеспрямоване ознайомлення зі світом професій за сучасними профорієнтаційними методиками.

З метою сприяння професійному самовизначенню молоді, формуванню позитивного ставлення до професій, що користуються попитом на ринку праці, в нашій школі проводився Тиждень профорієнтації. Учні були активними учасниками, які висловлювати свою точку зору, щодо вибору професії, навчального закладу і ймовірності працевлаштування за обраною професійною діяльністю.

Учні отримали рекомендації про шляхи правильного вибору професії.

/Files/images/zustrch/proforntatsya/IMG_1286.JPG/Files/images/zustrch/proforntatsya/IMG_1301.JPG/Files/images/zustrch/proforntatsya/IMG_1293.JPG/Files/images/zustrch/proforntatsya/IMG_1287.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 305

Коментарi