Шевченківський тиждень

2018-03-13

/Files/images/zahodi/shevchenko2018/IMG_1313.JPG

В історії кожного народу, серед її великих творців є поети, імена яких оповиті невмирущою любов’ю і славою. Таким поетом для українського народу є Тарас Шевченко. Справедливо, що Великого Кобзаря вважають народним пророком. Адже не одне покоління українців формує свої світогляди на його творах. Славетний Кобзар хотів бачити Україну вільною і незалежною, хотів справедливості та добробуту для нащадків, прагнув, щоб Україна була визнана усіма державами світу як могутня Європейська держава.

Тарас Григорович Шевченко народився ранньою весною, коли природа чекає леготу вітру, тепла сонця…Щовесни, коли тануть сніги,І на рясті просягає веселка,Повні сил і живої снаги,Ми вшановуєм пам’ять Шевченка.У Шумській ЗОШ І-ІІІ ст. №1 завершився Шевченківський тиждень. Проведено літературні читання за творами великого Кобзаря, а також літературну вікторину «Стежками Шевченка». Школярі переглянули відео фільми: « Шевченко і Тернопільщина» , «Шевченко художник» виставку літературних творів поета, зробили власні ілюстрації до віршів. Завершився тиждень літературно- музичною композицією «Ми пам’ятаємо тебе, Тарасе!».

/Files/images/zahodi/shevchenko2018/IMG_1308.JPG/Files/images/zahodi/shevchenko2018/IMG_1336.JPG/Files/images/zahodi/shevchenko2018/IMG_1354.JPG/Files/images/zahodi/shevchenko2018/IMG_1338.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 220

Коментарi